Haber

‘Bir açığım varsa devletim feda olsun’ diyen Şulemsi’nin eski videosu ortaya çıktı!

Dilan Polat ve Engin Polat’ın kara para aklama iddiasıyla tutuklanmasının ardından gözler başka fenomenlere çevrildi. Kısa sürede yaşadığı değişim ve lüks yaşamıyla dikkat çeken Şulemsi de bu isimlerden biriydi. Varlıkları birçok iddiaya konu olan Şule Kayatürk’ün görüntüsü yine gündem oldu! Detaylar…

Birkaç yıldaki inanılmaz yükselişleriyle öne çıkan ve MASAK’ın radarına giren Dilan Polat ve Engin Polat geçtiğimiz günlerde tutuklandı.

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından kısa sürede yaşadıkları yükselişle dikkat çeken diğer olaylara dikkatler çevrildi. Özlem-Tayyar Öz ve Şulemsi-Yasin Türk çifti de sosyal medyanın trend çiftleri arasında yer aldı.

Bir anda gözler Şulemsi lakaplı Şule Kayatürk ve eşi Yasin Türk’e çevrildi. Dilan Polat gibi güzellik merkezi sahibi olan Şulemsi’nin geçmişten günümüze yaşadığı değişim de gündemdeydi.

Lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Şulemsi, “Sahip olduğum her şeyle işime dikkat ediyorum.” “Bir açığım varsa haberim olmadan devletime feda olsun” açıklamasıyla dikkat çekti.

Şimdi ise Şulemsi’nin eski bir videosu yeniden gündem oldu… Şulemsi, yanında çalışan ve alkol kullanmaktan pişman olan kişilere altın vereceğini söylediği bu paylaşımıyla gündemdeydi; belki hatırlarsın.

Videoda, duyurunun ardından Shulemsi’nin çalışanları odasına geliyor ve Shulemsi, altınlarını tek tek çalışanlarının yakalarına koyuyor.

Şulemsi, sosyal medyada kendisi hakkında öne sürülen iddialarla dalga geçti; Paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu